Vanaf deze plek ten eerste proficiat aan de mannen van ons eerste en vierde elftal met het behaalde kampioenschap! Wat was het een prachtige dag gisteren.

Zoveel mensen op ons complex die ik heb zien genieten van een heel mooi feest. Het bier vloeide rijkelijk, onze kantinebaas Barry Rademakers had het met al zijn hulp prima geregeld allemaal.

Terugkijkend op de titel van ons vlaggenschip kan ik, als supporter, alleen maar zeggen dat het dik en dik verdiend is. Het is het collectief van spelers, onze trainers Bart Vreuls en Ritchie Janssen, de leiders en onze altijd meelevende grensrechter Theo Hulsmans dat tot deze geweldige prestatie heeft geleid. Een perfecte mix van jong en oud stond er op het veld.

Tekenend is het dat FCKW dit weer doet met zoveel jongens uit de buurt. Het bekende ‘grote geld’ is bij ons niet te halen voor voetballers. Samen met elkaar zo iets moois bereiken, met in het kielzog de feestvierende mannen van ons vierde team wat ook een topprestatie is, dat is wat onze vereniging is: kameraadschap en gezelligheid, van jong tot oud. 

Daar kun je heel veel mee bereiken. Als ik zie hoeveel mensen zich belangeloos inzetten voor FC Kerkrade-West, dan mag iedereen beretrots zijn op alles wat deze club heeft. Ik ben dat in ieder geval: als supporter van het eerste elftal, maar ook op al die jeugdteams die de kampioensvlag hebben mogen hijsen de afgelopen tijd.

FCKW proficiat!

Geef een reactie