Bekkerveld 1 heeft gisteren ondanks een uiterst teleurstellend gelijkspel thuis tegen ZSV de playoffs voor promotie naar de Hoofdklasse bereikt! Door het verlies van Minor bij SV Meerssen eindigt Bekkerveld 1 als hoogste op de ranglijst zonder periodetitel. Gevolg is dat de periodetitel van Chevremont doorschuift naar Bekkerveld. Deze twee teams sluiten komende Pinkstermaandag in Kerkrade ook samen het reguliere competitie seizoen af. Chevremont krijgt nog een prachtig toetje omdat ze in de bekerfinale staan.

Bekkerveld kwam gisteren na een kwartier spelen nog zeer verdiend op voorsprong. Het team had al enkele grote kansen onbenut gelaten. Ook na de 1-0 van Demsey Dowson drukte het team door en creëerde enkele grote kansen, mede door gepruts van de gasten uit Zeilberg achterin. Helaas werden deze kansen niet omgezet in doelpunten en vlak voor rust kreeg het team de deksel op de neus: 1-1.

Nadat Lemmens Bekkerveld wel nog op de verdiende 2-1 had gezet moest keeper Gubbels eerst wel nog het hoofd bieden aan een listig balletje van een ZSV-speler: 2-2. Even later werd het bijna nog erger voor de Blauwwitte zebra’s maar gelukkig wist diezelfde Gubbels Bekkerveld in de wedstrijd te houden door een strafschop uitstekend te pareren. Bekkerveld had kansen zat op de overwinning, maar de bal wilde er maar niet in. Al met al een zeer teleurstellend resultaat dat enigszins goedgemaakt werd door het bereiken van de playoffs.

Geef een reactie