SV Eikenderveld heeft zich dankzij een 1-3 overwinning bij RKSVB definitief verzekerd van de nacompetitie.

In het eerste gedeelte van de wedstrijd waren de beste kansen voor SV Eikenderveld.

En in de 15 minuut van de wedstrijd was het dan eindelijk ook raak. Een hele mooie actie en een voortreffelijke voorzet van Abdouljalil Ahkim werd beheerst door Adil Elouamari ingekopt.

Adil Elouamari maakte in de 18 minuut met een schitterende lob de 0-2, dit was tevens ook de ruststand.

In de tweede helft duurde het tot de 72e minuut tot de 0-3 kwam. Een strafschop werd door Elberkani zeer beheerst ingeschoten.

Maar RKSVB sloeg snel terug. In de 75e minuut schoot de spits Sare Bio vanaf 16 meter de bal mooi in de rechterbovenhoek.

Hierna kwam de overwinning voor SV Eikenderveld niet meer in gevaar. Door deze overwinning heeft SV Eikenderveld nog alle kans voor promotie naar de 4e klasse.