EHC/Heuts en Quick’20 maken in twee onderlinge duels uit welke ploeg promoveert naar de Derde Divisie. De eerste klap is uitgedeeld door de zwart witten van Quick’20. Op sportpark De Dem weten ze EHC/Heuts met 0-1 te verslaan.

 

Na een succesvol seizoen met vele hoogtepunten starten de rood witten vandaag flink gehavend aan de strijd tegen Quick’20. De rechtsbacks Jesse Wijnen (langdurig geblesseerd) en Omar ElAchkar (geschorst) zijn niet van de partij en de gehele voorhoede (Mahmoud, Starmans en van Maasakkers) is geblesseerd. De eerste jaars A-junior Remco Janssen speelt voor de derde wedstrijd op rij in de basis. Hij kwijt zich prima van zijn taak, maar de aanvallende aderlatingen wegen zwaar.

 

Door de vele wisselingen is EHC/Heuts het eerste kwartier op zoek naar de juiste patronen en evenwicht. Niets is vanzelfsprekend en veel spelers zijn zoekende. Juist op het moment dat EHC/Heuts vat op de wedstrijd lijkt te krijgen, slaat Quick’20 toe. Een schot vanaf de rand zestien wordt door Job Bulters uit de verre hoek gebotst, maar de val valt voor de voeten van een aanstormende Quick’20 aanvaller. Het energieke gejuich na dit doelpunt maakt de bedoeling van Quick’20 duidelijk. Zij willen ontzettend graag promoveren.

 

In de tweede helft is Quick’20 de bovenliggende partij. De zwart witten schieten drie maal op de lat. De voorsprong had ruimer kunnen zijn, maar wordt die niet. Door de 0-1 laat Quick’20 de thuisploeg “in leven”. Het is te hopen dat deze week meerdere aanvallers fit worden, zodat EHC/Heuts op herkansing bij Quick’20 meer gevaar kan stichten.

Foto: © Foto Lucho Carreno

 

Geef een reactie