GROENE STER DOET WAT HET MOET DOEN EN WINT ZEER VERDIEND MET 2  –  0  VAN NEMELAER EN TREFT IN DE VOLGENDE RONDE AANSTAANDE ZONDAG OP HEERLERHEIDE  VV HEIDEBLOEM.

Na de nederlaag van afgelopen zondag bij Nemelaer met 2 – 1 was er maar een doel vanavond moest gewonnen worden van Nemalaer en liefst met twee doelpunten verschil. En deze boodschap had het team van trainer Harrie Thoma ook begrepen. Vanaf de eerste minuut bwas het de thuisploeg die het initiatief nam en hield. Het doel van Nemelaer werd constant belaagd maar het leek wel of dit behekst was, de ene scoring kans na de andere gingen of rakelings naast of werden gestopt door de goede doelman van Nemelaer. En zo ging men rusten bij een gelijke stand, dat niet voldoende was voor Groene Ster. In de tweede helft was het Nemelaer dat voor het eerst de aanval probeerde te zoeken maar tot een kans in de gehele wedstrijd kwamen zij niet. Dan Groene Ster dat bleef knokken en daarnaast ook nog eens goed voetballen , zij bleven erin geloven , en dit werd beloond . In de 71e minuut was het de routinier Remo Gielkens die de bal koel in het doel werkte  1  –  0 . De eerste stap was gezet maar er moest nog een doelpunt bij. En in de 79e minuut kwam dit er ook , na een mooi opgezette aanval van Groene Ster was het wederom Ramon Gielkens die doel trof  2  –  0 . En deze stand was ook de eindstand. De eerste stap tot klassen behoud is gezet en de groen witten kunnen zich gaan voorbereiden op de thuiswedstrijd van aanstaande zondag tegen Heidebloem, de club van de nieuwe trainer van Groene Ster  Ed Hendriks.