Bekkerveld heeft het seizoen gisteravond op Sportpark A gene Bek met opgeheven hoofd afgesloten. Over twee wedstrijden hadden de blauwwitten meer verdiend dan 2 marginale verliespartijen. Bekkerveld kwam gisteravond in de return na een prachtige aanval in de eerste helft op voorsprong tegen HVCH. Een dubbele ééntwéé tussen Kuijer en Peters door het hart van de Heesche verdediging werd rustig binnen geschoven door diezelfde Peters. Op dit moment was de 1-0 uit-nederlaag virtueel goedgemaakt en was het weer een volledig open tweeluik. Bekkerveld speelde prima en creëerde met name in de tweede helft enkele dotten van kansen. Tekenend voor het verloop van dit seizoen werden de kansen niet omgezet in doelpunten en bleef HVCH in de wedstrijd. Uit het niets werd na een carambole de bal door een Heesche aanvaller bij de tweede paal binnen gekopt. Bekkerveld zette alles op alles om toch nog een verlenging uit het vuur te slepen maar het mocht niet baten. Door het wisselen en doorschuiven van verdedigers voor aanvallers vielen er grote gaten achterin. Hier maakte HVCH gretig gebruik van en in twee instanties werd Gubbels in de laatste seconde van de wedstrijd nogmaals gepasseerd: 1-2. De aftrap hoefde van scheidsrechter Kok niet meer genomen te worden en met zijn laatste fluitsignaal zat het seizoen voor de Heerlenaren erop. HVCH komt in de volgende ronde het Zeeuwse Vlissingen tegen.