Foto: nuujs.nl/Lucho Carreno

 Ccarnaval 2016 presenteert de vereniging ‘De Kirchröadsjer Sjpaskloeb SjunJek!’ in samenwerking met de gemeente Kerkrade een spraakmakend nieuw evenement voor Kerkrade. Namelijk: Zomercarnaval op de Markt in Kerkrade.

Op 2 juli 2016 staat het programma van dit gratis toegankelijk evenement vol met bekende Kerkraadse en Limburgse artiesten zoals Los Mar Joa, Fabrizio en Big Benny. Zij zullen samen met het publiek zorgen voor de juiste stemming op de Markt. Ook zullen er diverse praalwagens van Kerkraadse carnavalsverenigingen de Markt aankleden door hier hun wagens te stallen.

Wethouder Tim Weijers: “Dit nieuwe evenement past bij de positieve uitstraling waarmee we Kerkrade op de kaart zetten, daarom ondersteunen wij graag dit evenement. We hopen er op termijn een jaarlijks evenement van te maken”.

De vereniging SjunJek! zal op 2 juli van 17.11 uur tot 23.00 uur de bezoekers van het evenement in Kerkrade vermaken met een knallend programma. Meer informatie over het programma is terug te vinden op www.sjunjek.com

Geef een reactie