Foto parkstadactueel.nl/Lucho Carreno

 

CAFE BIJSMANS AKERSTRAAT TE HEERLEN HEEFT WOENSDAG DE DEUREN GESLOTEN!

Het pand kent een zeer rijke historie en is als café Bijsmans uitgegroeid tot een echt begrip in Heerlen . Ook nadat het café was overgenomen bleef het de naam Bijsmans houden. Of in de volksmond Bijs.  Of herberg Bijsmans , de huiskamer van Heerlen , de verzamelplek voor jong en oud.

Rob Vos sinds 2002 exploitant van Bijsmans heeft als reden voor de sluiting opgegeven dat hij de huur van het pand niet langer kon opbrengen. De vele gesprekken met de brouwerij om tot een oplossing te komen hebben niet tot een resultaat geleid. Op 1 augustus aanstaande zou het café definitief dicht gaan. Maar afgelopen dinsdag 31 mei was eerder dan verwacht het laatste avondje Bijsmans, het laatste rondje werd gedronken. Op 1 juni werd de inboedel weggehaald en sloot café Bijsmans definitief de deuren.

Het volgende verlies binnen het centrum van Heerlen , dat toch al een enorme leegstand kent , is een feit. Jammer , maar café Bijsmans is niet meer !

Geef een reactie