Op 3, 4 en 5 juni verzamelen zich in Makro Nuth talloze ondernemers voor een “pop-up markt”. In een marktachtige setting biedt Makro Nuth deze ondernemers een platform om zich te presenteren aan het winkelende publiek.

Het wordt niet alleen een plek om gewoon te shoppen, maar ook een om te beleven. Voel de passie, de liefde en de zaligheid die deze deelnemers in hun bedrijf en in hun producten stoppen. Proef van onze lokale gerechten, voel de beleving van de ondernemers en van Makro Nuth. Een markt voor jong en oud. Ook aan onze allerkleinste bezoekers is gedacht.

Tijdens deze dagen, maar zeker ook daarna, wordt Makro Nuth wordt een ontmoetingsplaats waar ondernemers kunnen werken en netwerken. Deze dagen zijn daar alvast een voorproef op.

Vrijdag 3 juni: 13.00 – 21.00 uur
zaterdag 4 juni: 09.00 – 18.00 uur
Zondag 5 juni: 11.00 – 16.00 uur

U komt toch zeker ook!

Geef een reactie