GROENE STER NEEMT OOK DE TWEEDE HORDE ,  NOG EEN TE GAAN !

Foto: parkstadactueel/Lucho Carreno

Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, want wie van beide teams zou doorgaan naar de finale ronde van de nacompetitie. In de eerste wedstrijd was het Groene Ster dat vlak voor tijd de wedstrijd besliste 1  –  0  en met deze voorsprong ging men op bezoek bij Heidebloem.  Het was spannend en naar mate de wedstrijd naar het einde ging liepen de spanningen op zeker gezien de stand. Zou het Heidebloem lukken om te scoren of lukte het Groene Ster om de 0 – 0 op het bord te houden. Het werd het laatste en hierdoor gaat Groene Ster deelnemen aan de finale ronde nacompetitie, en die is:

Aanstaande Zondag 5 juni 14.30 uur  finale ronde nacompetitie

GROENE STER   –  SVBO  ( Emmen )

Sportpark Pronsebroek te  Heerlerheide.

Geef een reactie