AJAX 2  ( amateurs ) maatje te groot voor Bekkerveld 2. Uitslag  2  –  8.

s

 

 

Foto; Parkstadactueel/Lucho Carreno

Het was gezellig druk op het sportpark van Bekkerveld. Velen waren naar het complex gekomen om deze wedstrijd te bekijken en zij kregen waar voor hun geld.

Bij opkomst van de spelers was het al hi-live , de vele jonge Bekkerveld supporters zorgden voor een enorme sfeer , rookbommen , vuurwerk en fakkels deden hun werk. Het veld was gehuld in een dikke rookwolk die na enkele minuten weer was weg getrokken. Maar het echte vuurwerk kwam toch van Ajax . Zij waren duidelijk een maatje te groot al hield Bekkerveld het eerste kwartier goed stand en waren gevaarlijk met uitvallen van hun snelle spitsen. Maar in de 8e minuut werd het toch 0  –  1   door Peter Post. Toch was het Bekkerveld dat via hun gevaarlijke uitvallen gelijk maakte, het was Sil Lardinois die knap de doelman van Ajax passeerde  1  –  1. En het werd gelijk een feestje de supporters lieten zich weer horen. Dit duurde echter maar een paar seconden want in de tegen aanval was het Jeroen Malotaux die met een knappe solo voor de 1  –  2 zorgde. En toen ging het snel in de 21e minuut werd het  1  –  3  door Kid Ronday  . 29e minuut weer een fraai opgezette aanval van Ajax , die in eerste instantie knap werd gered door de doelman van Bekkerveld de 17 jarige Jean-Paul Moureau maar Kid Ronday stond op de juiste plaats om de weg getikte bal in het doel te werken

1  –  4. Amper 10 minuten later was het de kleinste man op het veld Jeroen Malotaux die vanuit een voorzet de bal in het doel knikte  1  –  5.  En Bekkerveld dat bleef dapper naar mogelijkheden zoeken en waren in 44e minuut dichtbij , maar doelman Dirk Roelofsen van Ajax voor kwam met een knappe redding dat Bekkerveld scoorde.  Rust   1  –  5

De tweede helft was amper 2 minuten onderweg toen Bekkerveld een penaltie kreeg, scheidsrechter Heusschen hd een overtreding in de zestien meter gezien van Peter Post en dus mocht Bekkerveld speler Sil Lardinois achter de bal gaan staan en het scoorde zijn 2e doelpunt  2  –  5. Maar dat was het wat doelpunten voor Bekkerveld betrof dan ook . Het was Ajax dat puntjes op de i zette. Via een perfecte vrije trap scoorde Ajax  2  –  6  niet lang daarna was het penalty voor Ajax en Joél Silooy schoof de bal heel rustig in het doel    2  –  7  en in de 84e minuut was het sluitstuk van deze wedstrijd doelman Dirk Roelofsen van Ajax schoot de bal vanuit zijn 16 meter richting doel van Bekkerveld en de bal bleef maar in de lucht hangen en doelman Jean-Paul Moureau kon de bal net onder de lat van zijn doel tegen houden maar de bal kon hij niet klem houden en zo was het voor invaller Furgel Fabies een koud kunstje om de eindstand op het scorebord te zetten  2  –  8.

Volgende week zaterdag is de return die wordt gespeeld op het Ajax complex de toekomst.

Klik hier voor de volledige reportage http://luchocarreno.nl/voetbal

Image00016

Geef een reactie