Het amateurvoetbal in deze regio verdient meer aandacht.

Foto:Henk Snippe

Parkstad Actueel.nl is het daar helemaal mee eens en is daarom verheugd over het feit dat Lucho Carreno en Hein Smith , twee bekenden binnen het amateur voetbal , zijn toegetreden om dit samen met redactie Parkstad Actueel .nl te gaan realiseren.

Naast de aandacht voor het amateurvoetbal, in de breedste zin van het woord , zal er ook aandacht geschonken worden aan andere sporten. Natuurlijk zijn wij afhankelijk van de informatie die wij van de verenigingen ontvangen. Ook zullen beiden heren ,zoals bij velen wel bekend , regelmatig op de sportcomplexen te vinden zijn. Vanaf vandaag kunt U nieuws, berichten, overschrijvingen van Uw vereniging sturen aan: info@parkstadactueel.nl

 

De intentie is dat wij dagelijks aandacht schenken aan sportnieuws , betreffende voetbal zal het gaan over de verenigingen die uitkomen in de

Hoofdklasse B  –  1e klasse D  – 2e klasse G  –  3e klasse A  – 3e klasse B – 4e klasse B   –  5e klasse A  –  5e klasse B  (afhankelijk van de indeling KNVB ).

 

Zoals U van ons gewend bent zullen wij ook het andere nieuws blijven presenteren.

Dus de lijnen zijn geopend !

Geef een reactie