Alysia Breemer , talent Heerlens voetbal met dankwoord aan de KNVB

 

Foto: parkstadactueel/Lucho Carreno

Alysia Breemer ,  talent Heerlens voetbal met dankwoord aan de KNVB voor de mooie tijd die zij bij Nederlandse teams onder 15 en onder 16 jaar heeft mee mogen maken.

Dank voor de 7 mooie en  leerzame jaren die ik bij de KNVB heb gehad. Het was een super tijd. Jammer dat de KNVB geen opleidingsteam meer heeft voor meiden onder 17 jaar. Ik heb ontzettend veel geleerd in mijn periode bij de KNVB. Ik heb voor diverse groepen mogen spelen en ben ook uitgenodigd voor het Nederlands elftal onder 15 jaar maar helaas afgevallen. Bij mijn volgende selectie, die bij Nederlands elftal onder 16 jaar, moest ik afhaken vanwege een liesblessure . Maar ondanks dit alles ben ik gewoon door blijven met voetballen met als gevolg dat ik werd uitgenodigd voor  het schaduw elftal voor meiden onder de 16 jaar. En schijnbaar had ik hier een positieve indruk achter gelaten en kreeg ik een uitnodiging , een dag voordat toernooi begon , om mee te gaan als speelster met cto Amsterdam naar toernooi dat werd gespeeld in Duisburg Duitsland en dat was super tof !!! Tijdens het toernooi had ik nog wat last van mijn liesblessure en miste een goed wedstrijd ritme , ondanks het spelen van wedstrijden bij mijn eigen team Bekkerveld. Toch heb ik me volledig ingezet maar kon er niet alles uithalen wat normaal in mij zit. Maar des al niet te min ben ik heel blij en trots dat ik de kans heb gekregen om dit allemaal mee te maken. Een onvergetelijke periode voor mij.

Een bijzonder woord van dank aan de trainers : Marc , Mike , Jan , Anja , Sandra Paul , André en de andere trainers die ik heb gehad.

 

 

Geef een reactie