Alle voorteken waren er… Een goed gevuld sportpark in Schinveld,

Foto archief  parkstadactueel.nl/Lucho Carreno

Alle voorteken waren er… Een goed gevuld sportpark in Schinveld, tropische temperaturen en twee teams die beide op de aanval speelden! SV Eikenderveld, die het deze wedstrijd moest doen zonder de geschorste Rafik, starten sterk en gaf al snel aan waarvoor het gekomen was, de winst! Schinveld werd vroeg onder druk gezet wat resulteerde in een aantal goede aanvallen van SV Eikenderveld.

Het ontbrak hem in de beginfase aan de zuivere afwerking wat Eikenderveld opbrak. Het was namelijk Schinveld wat de leiding nam! Na de openingstreffer werd de druk verder opgevoerd wat resulteerde in diverse vrije trappen. Al snel werd het 1-1 en uiteindelijk door een prachtige vrije trap van Ben Elberkani 1-2!

Na rust zakte Eikenderveld ver terug op eigen helft… De 2-2 kon dan ook niet uitblijven!!! En u raad het al, met nog slechts 5 minuten op de klok was het Schinveld die aan het langste eind trok, 3-2. SV Eikenderveld heeft haar huis duur verkocht en kan met opgeheven hoofd de nacompetitie verlaten!

Uiteraard overheerst nu de teleurstelling! Echter is iedereen binnen SV Eikenderveld het er over eens! Volgens seizoen wordt het seizoen van SV Eikenderveld!!!

SV Eikenderveld dankt een ieder voor de onvoorwaardelijke steun dit seizoen! Niet alleen tijdens de wedstrijden maar ook daarbuiten! Denk hierbij aan de vrijwilligers, het kantine personeel, de supporters en al haar leden!

Wij wensen iedereen een fijne zomer vakantie en zien jullie komend seizoen graag terug!