Vandaag 11 juni 2016 sluit EHC/Heuts het seizoen 2015/2016 af.

 

Op zaterdag 11 juni 2016 sluit EHC/Heuts het seizoen 2015/2016 af. Er zijn drie activiteiten. Allereerst het bedrijvenvoetbal dat om 13.00 uur start. Helaas zijn er dit jaar iets minder bedrijven aanwezig vanwege de samenloop met het Pinkpop festival. De aanwezige teams zullen er echter een gezellig potje van maken.

Van 16.00 tot 19.00 uur zal er een leuk onderling ouder-kind toernooi worden gespeeld. Een vader of moeder speelt met zoon of dochter in een team tegen andere teams uit dezelfde leeftijdscategorie als het kind. Er wordt op een kwart veld gespeeld zodat de ouders hun kinderen enigszins bij kunnen houden. Het plezier staat natuurlijk voorop, niet het resultaat. Om uw deelname nog interessanter te maken, krijgt iedere deelnemer een gratis lot voor een loterij met leuke voetbalprijzen. Deze prijzen worden op het einde van het ouder-kind toernooi in de kantine overhandigd. Ouders kunnen zich samen met hun kind inschrijven via rm.meerveld@ziggo.nl

Aansluitend aan het bedrijventoernooi en de ouder-kind voetbalactiviteiten zal er een Foute EK Party worden georganiseerd met een swingende DJ en gereduceerde consumptieprijzen. Het is een Foute EK Party omdat Oranje dit jaar in Frankrijk ontbreekt. We brengen het EK dus maar naar EHC/Heuts op sportpark De Dem. De dresscode is VOETBAL.

Geef een reactie