Archieffoto:parkstadactueel/Lucho Carreno

Komende zondag vertrekt Groene Ster om 08.00 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar de provincie Drenthe. In de Emmense woonwijk Barger-Oosterveld wacht de returnwedstrijd (aanvang: 14.00 uur) tegen eersteklasser SVBO en verdedigt Groene Ster een 3-0 voorsprong. De groen-witten kunnen zich zondag in het allerlaatste duel van het seizoen definitief veilig spelen als hoofdklasser na een lang en slepend seizoen. Na de winst bij kampioen Dongen op de slotdag van de competitie en het teleurstellend feit dat Groene Ster (ondanks een gelijk aantal punten als in seizoen 2014-2015) op doelsaldo de nacompetitie in moest gaan, heeft de ploeg van Harrie Thoma, Dave Zafarin en Diego Jongen in de extra reeks wedstrijden de draad weer sterk opgepakt. De stugge opponenten Nemelaer en Heidebloem werden in een tweeluik verslagen en in het eerste duel tegen SVBO heeft Groene Ster met een 3-0 zege een prima basis gelegd. De finaleronde wordt echter over twee wedstrijden gespeeld. In Emmen kan de klus worden geklaard, maar de ploeg is er nog niet. Daarvoor wachten eerst nog 90 minuten voetbal op het Emmense sportpark.

Geef u op voor de busreis naar Emmen!

Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 08.00 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Emmen. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

 

Voor de supporters die met eigen vervoer naar Emmen willen afreizen!

Adresgegevens sportpark SVBO: Parkstraat 1 7826 EA Emmen

Zondag 12 juni 2016

SVBO – Groene Ster

Locatie: Sportpark SVBO

Scheidsrechter: S.P.M. Teuben

aanvang: 14.00 uur

 

Geef een reactie