Foto: Nikki Klein

 

Slotinterview Pinkpop: ‘Het zal een hele tijd duren voor kleur Pinkpop-publiek verandert’

Voorafgaand aan Pinkpop 2016 was er veel geroezemoes: vrees voor noodweer, die overwegend blanke line-up en bezoekers, en moeten we nu wel of niet de beveiliging aanscherpen uit angst voor aanslagen zoals die in Bataclan? Met de 47e editie van het festival in de achteruitkijkspiegel blijkt het allemaal opvallend rustig te zijn verlopen. In het traditionele slotinterview bespreekt Jan Smeets alle geruchten en zijn plannen voor de toekomst. Pearl Jam zien we volgend jaar in elk geval op de line-up, maar zouden Radiohead of Kanye West daarnaast kunnen komen te staan? ‘Er zijn ernstige twijfels gerezen over of Radiohead past op Pinkpop.’

Volledige interview van Jan Smeets klik op :

http://3voor12.vpro.nl/nieuws/2016/Pinkpop-2016/pinkpop-2016-slotinterview-jan-smeets.html

Geef een reactie