Roda JC Kerkrade heeft overeenstemming bereikt met Adil Auassar over een contract voor drie seizoenen. De middenvelder komt transfervrij over van Excelsior Rotterdam.

De 29-jarige Auassar maakte in het seizoen 2005-2006 voor FC Dordrecht zijn debuut in het betaalde voetbal. Na tweeënhalf seizoen bij Dordrecht verkaste hij naar VVV-Venlo, waar hij eveneens tweeënhalf jaar verbleef. Hier verdiende hij een transfer naar Feyenoord, dat hem één seizoen uitleende aan RKC Waalwijk. Vervolgens kwam hij één seizoen uit voor De Graafschap en de afgelopen drie jaar speelde hij voor Excelsior Rotterdam.

Technisch Directeur Ton Caanen over de kersverse aanwinst: “Wij zijn zeer verheugd met de komst van Adil. Hij is een begenadigd en volwassen voetballer die op verschillende posities uit de voeten kan. Bovendien past hij perfect in het teamplaatje dat we voor komend seizoen aan het vormen zijn.”

Na Roel Brouwers is Adil Auassar de tweede aanwinst van Roda JC voor het komende seizoen.

 

 

 

Geef een reactie