18 Juni Bluezofeel bij de Oefenbunker in Landgraaf

Foto:Bluezofeel

 

Bluezofeel 18 Jun 20:00 – Landgraaf

De muziek die Bluezofeel maakt kun je omschrijven als Blazz, een samen raapsel van Blues, Jazz, Rock, Het repertoire is veelzijdig en soms easy maar dan in eens weer dansbaar waarbij men toch wel mag zeggen dat blues de boventoon voert.

Bluezofeel zal niet vervelen en staat garant voor een gezellige avond waarbij iedereen aan zijn trekken zal komen.

Niko Christiansen is de zanger, saxofonist, van de bekende Nederlandse band “Living Blues”. Deze band heeft in de jaren 70 meerdere hits gehad waarvan Wang Dang Doodle en LB Boogie het hoogste scoorden. Hij is een podium beest en staat garant voor een avond vol muzikale hoogtepunten. Ook als gitarist staat hij zijn mannetje. Tussendoor zich bedienend van Cabassa, Cajon, en andere percussie instrumenten.

Joaquin Lorenzo is gitarist / zanger en speelt in alle stylen en samen met Marius Bos en Niko heeft hij Bluezofeel opgericht.

Patrick Lewejaan is de Toetsenist van de band. Hij speelt Hammond en meerde toetsen instrumenten. In de Haagse scene speelt hij bij meerdere bands waaronder Storm, de band van Jaap de Jonkheren.

Rooie Ruud, is drummer en speelt onder andere bij Living Blues en Rinus Gerritsen, bekend van The Golden Earing.

Dean Curtis is bassist / zanger en ook hij is een veel gevraagd muzikant met een volle agenda

Ben Berendsen is de tweede gitarist van de band. Hij heeft in 2014 een Cd gemaakt met Niko Christiansen onder de naam “Off The Grid” sindsdien wordt Ben regelmatig gevraagd de band te versterken. Ook de nieuwe Cd van “Off The Grid” die eind 2015 uitkwam is een samenwerkingsverband van Niko en Ben.

Bekijk hier alvast de korte documentaire over Niko Christiansen:

www.youtube.com/watch?v=npCK_ONTig0

 

 

Geef een reactie