zaterdag 18 juni Popmuziek Parkstad -Muziekrally in Kerkrade

 

Zaterdag 18 juni organiseert stichting Popmuziek Parkstad een nieuw evenement in het centrum van Kerkrade: Muziekrally Kerkrade

Van 12.00 uur tot 18.00 uur kunnen bezoekers genieten van de beste akoestische muziek van acts uit Kerkrade, Parkstad Limburg en Euregio. Op vijf verschillende podia, verdeeld door het hele centrum waar diverse acts te zien zijn. Wethouder Tim Weijers (coördinatie evenementen) en wethouder Jo Bok (Cultuur) zijn beiden blij dat dit gemeentelijk initiatief door deze organisatoren is opgepakt: “Muziekrally Kerkrade is een evenement dat uitstekend past bij de gemeente Kerkrade, zowel cultureel vanwege de Kerkraadse muziekcultuur als bij onze ambities op het gebied van evenementen.”

Podia

De geplande podia op 18 juni zijn als volgt ingedeeld: Jam Session podium (bij café de Wieetsjaf), Muziekschool Kerkrade podium (bij het Raadhuis), Euregio podium (Hinger Herjods Ruk), Dialect podium (in de Hoofdstraat) en het Orlandopassage podium (in de Orlandopassage)

Het evenement is een samenwerking tussen Stichting Popmuziek Parkstad en stichting Muziekschool Kerkrade.

 

Geef een reactie