Het Preuvenemert Broenssem Het aftellen naar 26 juni is langzaam begonnen.

Zondag 26 Juni 2016 van 12.00 uur tot 18.00 uur

Locatie: Ouwe Mert, Dorpstraat te Brunssum

Het Preuvenemert Broenssem biedt u een gratis culinair- en ambachtelijk evenement waar u zowel food als non-food stands vindt. Tijdens het evenement kunt u in een gezellige, ongedwongen sfeer genieten van lokale hapjes en drankjes, als ook van andere ambachtelijke, zelfgemaakte producten van lokale ondernemers.

Het aftellen naar 26 juni is langzaam begonnen. Niet alleen voor de organisatie, maar zeker ook voor de Cake Girls brunssum. Zij zullen namelijk met hun heerlijke cupcakes en taarten ook aanwezig zijn op het Preuvenemert Broenssem.

De aanwezigheid van de Cake Girls zorgt ervoor dat jullie verrast kunnen worden met leuke traktaties, die allemaal zelfgemaakt zijn! Of het nou voor een verjaardag is of gewoon voor de lekker, er kan altijd wat creatiefs bedacht worden.

Kijk ook op: www.preuvenemert.nl voor meer informatie!

Geef een reactie