Hoofdmenu

Dineren in Heerlen op 45 meter hoogte boven het Pancratiusplein

Foto’s Lucho Carreno en Kevin Vijgen

Dylen Zwartjes, speler van Groene Ster was ook erbij .

“We kregen eerst binnen bij Smaak en Vermaak een amuse van ossenhaas, daarna een voorgerecht van gamba’s met tonijn. Toen moesten we ons verplaatsen naar de kraan en kregen we boven in de lucht het hoofdgerecht geserveerd en daarna op de grond een dessertbuffet”.

Dylen Zwartjes

Tenslotte vertelt Dylen dat hij een dankwoord richt aan Kevin Vijgen van het Restaurant Smaak en Vermaak . Het eten werd door hun verzorgd en dit was echt allemaal van hele goede kwaliteit. Een bijzondere ervaring , die je waarschijnlijk maar een keer in je leven mee maakt. Het uitzicht over de stad was mooi ,alleen een beetje jammer van het weer. Ik had het niet willen missen!

Klik hier voor de volledige reportage http://luchocarreno.nl/bedrijfreportage/