Vanaf zondagochtend 26 juni wordt de Reeweg volledig afgesloten tussen de N299

 

Vanaf zondagochtend 26 juni wordt de Reeweg volledig afgesloten tussen de N299 en de Vogelzankweg. Naar verwachting zijn de werkzaamheden op maandag 27 juni in de avond afgerond. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar.

Er wordt een omleidingsroute ingesteld voor het autoverkeer zie situatietekening. Voor het (brom-)fietsverkeer en voetgangers geldt geen omleidingsroute. Tijdens de afsluiting wordt de gasleiding van de Gasunie verlegd. Op het moment dat de werkzaamheden aan de Reeweg afgerond zijn, wordt deze weer opengesteld voor verkeer. Naar verwachting zal dit op maandag 27 juni in de avond zijn. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar.

Omleidingsroute autoverkeer
Gedurende de afsluiting wordt het autoverkeer omgeleid via de Vogelzankweg, Nieuwenhagerheidestraat, Hoogstraat, Brunssumerweg en vice versa.

 

 

 

 

 

Geef een reactie