JIJ kunt… MEE doen – LEREN doen – Zelf doen – SAMEN doen!!!

Foto : Lucho Carreno

Oefenbunker Landgraaf is DE muzikale broedplaats voor popmuziek in de Parkstad, waar je muzieklessen kunt volgen, waar je met jouw band kunt repeteren en waar je wekelijks concerten en dance-events kunt bezoeken!
Alles wat er bij ons gebeurt zou niet mogelijk zijn zonder de tomeloze inzet van onze vrijwilligers. Zo hebben zij de afgelopen maanden keihard gewerkt aan het verbeteren van ons poppodium en de repetitieruimtes. De Oefenbunker bruist van de energie en daar kun JIJ en bijdrage aan leveren!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om ons team te versterken! Lijkt het je leuk om mee te werken in ons bar/garderobe/entree team? Heb je twee rechterhanden en is klussen helemaal jou ding? Ben je graag bezig met licht en geluid tijdens events? Dan zit je bij ons goed! Er zijn tevens mogelijkheden om stage te lopen bij de Oefenbunker!

Wat is er nu zo leuk aan MEE doen bij de Oefenbunker? Je leert heel veel nieuwe mensen kennen en wordt een actief onderdeel van wat wij SAMEN aan popcultuur opbouwen. Je krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, een netwerk op te bouwen en krijgt ook veel ruimte en verantwoordelijkheid om op jouw eigen wijze bij te dragen.

Heb jij een idee waarvan JIJ denkt dat dit bij ONS past en lijkt het jou leuk om met ons mee te doen? Neem dan contact op met ons op info@oefenbunker.com

 

 

http://www.oefenbunker.com/

 

Geef een reactie