Het Tieëkezinge is in Kerkrade en omstreken een bekend fenomeen en een regelmatig terugkerende activiteit waar veel deelnemers en bezoekers van genieten. Tijd om heel Limburg ervan te laten genieten! In samenwerking met L1TV en Abdij Rolduc wordt ‘Tieëkezinge Kirchroa’ op zondag 24 juli aanstaande georganiseerd op het gezellige buitenterras van Abdij Rolduc.

Bezoekers zijn van harte welkom om, tijdens dit gratis evenement, uit volle borst mee te komen zingen. Samen met vrienden en familie, zangvereniging of andere bekenden. “Door de medewerking van onder andere diverse bekende Limburgse artiesten, in de entourage van Abdij Rolduc, willen we die sfeer en gezelligheid van samen zingen naar buiten brengen. Tieëkezinge Kirchroa belooft een bijzonder mooi evenement te worden,” laat wethouder Tim Weijers (coördinatie evenementen/ Stadsmarketing) weten.

Limburgse artiesten

Er wordt op 24 juli aanstaande van 14.00 uur tot en met 18.00 uur opnames gemaakt door L1TV. Verenigingen uit Kerkrade zijn aanwezig om aan de opnames mee te werken. Voor de bezoekers en meezingers zijn boekjes met teksten aanwezig. De liedjes worden samen met artiesten zoals Beppie Kraft, Jack Vinders, Frits Pelt, Erwin, Angelina en Paul van Loo & Ivo Rosbeek gezongen.

De opnames zullen op 10, 17 en 24 september uitgezonden worden op L1TV.

Geef een reactie