Op zondag 3 juli aanstaande vindt de Eurodedag plaats, een evenement met leuke activiteiten voor jong en oud. Op deze bijzondere dag staat de Historische Eurode Driehoek centraal, bestaande uit Abdij Rolduc, de Baalsbruggermolen en Burcht Rode. Rondom deze eeuwenoude locaties is tussen 10.00 uur en 17.00 uur van alles te beleven! Zo kunnen de kinderen deelnemen aan leuke verrassende activiteiten op Abdij Rolduc, Baalsbruggermolen en Burgrode: zoals zelf kaarsen rollen, bijen van dichtbij bewonderen en honing proeven. Ook vermaken zij zich op de elektrische scootertjes. En misschien staat u in het Bosquet van Rolduc plotseling oog in oog met een bende echte Bokkenrijders! Kinderen kunnen ook de molenaar helpen en versgemalen speltmeel scheppen. Op de verschillende terrassen geniet u van een kopje koffie met vlaai of molenkoek.

Alle informatie over de Eurodedag en de overige activiteiten van Openbaar Lichaam Eurode is te vinden op www.eurode.eu

 

 

Geef een reactie