Foto: Lucho Carreno

Het Benefietconcert is een initiatief van zanginstituut Vocaal totaal uit Merkelbeek en komt tot stand dankzij een belangeloze samenwerking tussen Vocaal totaal, Theater Sevagram en het THHP. Onder leiding van zangcoach Annemie Vallino-Ravetta zal er een gevarieerd programma worden geboden, bestaande uit licht klassiek repertoire, musical nummers, pop songs en uiteraard liedjes van Toon Hermans. Vocaal totaal zal dus een compleet nieuw en verjongend repertoire ten gehore brengen. Door vrijwilligers van het THHP zullen een of meer gedichten  worden voorgedragen.  In het voortraject en tijdens het concert zijn daarnaast nog diverse vrijwilligers op de been, die zich bezighouden met de techniek rondom dit gebeuren.

Zanginstituut Vocaal totaal van Annemie Vallino-Ravetta timmert reeds 30 jaar aan de weg. Door jarenlange scholing staan de vocalisten, die uit heel Zuid Limburg komen, garant voor kwaliteit, waardoor ze steeds meer een graag geziene gast zijn bij concerten in de regio en ver daarbuiten. De groep zingt en acteert met passie en raakt het publiek daardoor in de ziel. Zo ook met dit repertoire, bestaande uit bekende musicals, popsongs en licht klassieke werken voor jong en oud. Sinds enige tijd wordt de groep op dramagebied gecoacht door Max Foxen. In eigen beheer verzorgt Vocaal totaal jaarlijks een aantal thematische concerten, variërend van opera tot kamermuziek en kerstconcert. Voor meer informatie, concertagenda, foto’s en video’s: www.vocaaltotaal.com.

Datum: 10-Juli-2016
Locatie: Theater Sevagram, Gebouw Plataan, Henri Dunantstraat 3, 6419 PB Heerlen
Aanvang: 14.00 uur
Verwachte eindtijd: 16.00 uur
Ticketprijs: € 7,50
Start Ticket Verkoop: Begin juni 2016
Tickets kun je bestellen via: www.nowonlinetickets.nl

vocaaltotaal-e1466667897165-300x143       sevagram

Geef een reactie