De Spaanse prijsvechter vliegt in het zomerseizoen op maandag en donderdag naar de internationale luchthaven Barcelona Prat.

 

Bestemmingen
Het is de vierde maatschappij die vanaf MAA reizen aanbiedt. De andere aanbieders zijn Ryanair, Whizz Air en Alba Star. Maastricht heeft nu zeven bestemmingen. Girona,Alicante en Barcelona in Spanje, Katowice in Polen, Lourdes in Frankrijk, Bari in Italie en Antalya in Turkije.

Afgenomen
Het aantal bestemmingen is de afgelopen jaren fors afgenomen. Zo schrapten vorig jaar Wizz Air de bestemming Boedapest. Transavia stopte vorig jaar helemaal met vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport. De chartermaatschappij vloog vanaf Maastricht onder meer naar het Spaanse Tenerife, Heraklion op Kreta en Antalya in Turkije. De maatschappij wilde zich concentreren op de luchthavens Schiphol, Eindhoven en Rotterdam.

Foto: Vueling.com

 

 

Geef een reactie