Alpe d'hukids poster Goed nieuws voor alle kinderen die nog van plan waren om deel te nemen aan het evenement Alpe d’HuKids maar net te laat waren met inschrijven, de inschrijving blijft nog open!

Het fiets- en loopevenement voor kinderen van 8 tot 12 jaar, wordt gehouden op zondag 18 september aanstaande. En is bedoeld om kinderen te betrekken bij het onderwerp kanker en door inzamelingsacties, iets te laten doen in de strijd tegen kinderkanker.

De start is om 11.00 uur op de Markt in Kerkrade. De finish sluit om 15.00 uur, dus tot die tijd kun op het parcours fietsen of lopen. Wel met een minimum van één keer en een maximum van zes keer. Om 13.00 uur start een saamhorigheidsloop voor kinderen jonger dan 8 jaar die graag iets willen betekenen voor het goede doel van Alpe d’HuKids. Ook kinderen ouder dan 8 jaar mogen meelopen. Maar kinderen onder de 8 jaar met begeleiding

Parcours

Het parcours is specifiek samengesteld voor kinderen. Start is op de Markt daarna gaan de kinderen naar de Kapellaan, Casper Sprokelstraat, Wijngracht omhoog en buigen daarna af naar de Mozartstraat. Dan de Beethovenstraat, Koningsweg, Niersprinkstraat, O.L. Vrouwestraat, Hoofdstraat en weer langs de finish op de Markt.

Meedoen

Inschrijven kan via de website van Alpe d’HuKids: http://alpedhukids.opgevenisgeenoptie.nl
Bij inschrijving wordt een bedrag van € 6,66 per deelnemer gevraagd. Ook dit geld komt uiteindelijk ten goede van het goede doel.

 

 

Geef een reactie