Huub Wiermans (wethouder Centrummanagement) de officiële opening van Broodje Kooiker in Kerkrade-Centrum.

 

 

Foto Gemeente Kerkrade

Op vrijdag 1 juli verrichtte Wiermans (wethouder Centrummanagement) de officiële opening van  Broodje Kooiker officieel geopend in hartje Kerkrade.
De familie Kooiker runde een tankstation, taxibedrijf, garagebedrijf en broodjeszaak aan de Hamstraat. De broodjeszaak is, in verband met de werkzaamheden voor de aanleg van de Buitenring, verhuisd naar de Markt in het centrum.
Het overige gedeelte van de bedrijfsactiviteiten van Kooiker wordt ondergebracht op de Strijthagerweg.

“De snelle invulling van dit pand op de Markt is de zoveelste impuls voor het stadshart van Kerkrade. Bovendien sluit een eetgelegenheid als deze prima aan op het streven van de gemeente om de Markt te laten uitgroeien tot een waar horecaplein. We feliciteren de familie Kooiker dan ook van harte en wensen hun veel succes toe”, aldus wethouder Wiermans.

 

Geef een reactie