Voetbalvereniging RKSV Groene Ster uit Heerlerheide speelt op dinsdag 12 juli 2016 een jubileumwedstrijd tegen eredivisionist Roda JC uit Kerkrade. Een interessante ontmoeting tussen de trots van het Zuiden en de jubilerende hoofdklasser uit Heerlerheide. Bij beide teams zullen een groot aantal nieuwkomers aantreden. Volop reden dan ook om deze wedstrijd te bezoeken. De wedstrijd zal worden gespeeld op sportpark Pronsebroek aan de Hei-Grindelweg in Heerlerheide. Aftrap op dinsdag 12 juli is om 19.00 uur. De kassa’s zijn al vanaf 17.00 uur open, dus kom op tijd!

Vanaf 17.00 uur en tijdens en na de wedstrijd zullen er ook volop nevenactiviteiten zijn voor de jeugd. ING, hoofdsponsor van het Nederlandse Voetbal, is aanwezig met de ING voetbaldag met fantastische voetbalspellen waaronder Truck met digitaal trapveldje, ING-Gatendoek, ING-Springkussen en Smartgoals.

www.groenester.nl

 

 

 

Geef een reactie