Uit de bron van Bekkerveld  Op een zonnige zondagmiddag van 3 juli (die paar regendruppels daargelaten) meldden helden van toen en nu zich op Bekkerveld om deel te nemen aan het Thomas Kuijer Testimonial Miniveldtoernooi. Medespelers en oud-trainers uit de carrière van Thomas maakten hun opwachting langs en op de Bekkerveldse velden. Jong en oud maakten er een gezellige middag van!

Na 2 poules van 4 teams en halve finales stonden Vaticaanstad en Hongarije tegen elkaar in de finale. Het werd een spannende strijd zonder winnaar na reguliere speeltijd. Penalty’s moesten zorgen voor de beslissing. Eerlijkheid gebied te zeggen dat ze bijna net zo slecht genomen werden als zaterdagavond tussen Duitsland en Italië. Of kwam het door de ijzersterk keepende oud-spelers Rachid Amzil en Erik Croes? Hoe dan ook, Hongarije (zie foto onder) zou uiteindelijk als winnaar bovendrijven!

Na afloop van het toernooi en prijsuitreiking werden door hoofdcoach Cookie Voorn enkele aanwezige spelers in het zonnetje gezet: Jasper Dijcks, Dennis Opbroek, Jo Stevens en natuurlijk Thomas Kuijer. Ze namen afscheid van Bekkerveld met een mooi foto-mozaïek als aandenken. De middag werd afgesloten met enkele biertjes en een heerlijk bord friet sateh/zuurvlees, uitstekend verzorgd door Annemiek en Lei Vervoort!

Foto’s Bekkerveld

image3

Geef een reactie