Foto Lucho Carreno

Heerlen – Na een carrière van vrijwilligerswerk in de peuterspeelzaal in het Schaesbergerveld en 16 jaar in het speciaal onderwijs gaat juf Jacky Balt-Slangen met pensioen. Juf Jacky werkte de laatste16 jaar in het speciaal basisonderwijs als onderwijsassistente. De Zonnewijzer op de Heerlerbaan was haar tweede thuis. In haar laatste jaar werd deze school omgedoopt tot ‘De Pyler’. Juf Jacky werkte op deze school met enorm veel passie met kinderen met het autisme spectrum stoornis. Ze heeft vrijdag 15 juli op bijzondere passende wijze haar afscheid gevierd met haar leerlingen, collega’s en familie. De juf stond hierbij nu eens in het middelpunt, want juf Jacky liet anders altijd de kinderen een centrale plek innemen. De kinderen stonden altijd bij haar op nummer één. Het werd een dag vol verrassingen en emoties, waarbij zij nu ook eens door alle kinderen en collega’s in het zonnetje werd gezet met als afsluiting het aanbieden van een mooie bos bloemen, gemaakt door al haar leerlingen. Een dag om nooit meer te vergeten voor juf Jacky. Een dag van afscheid met een traan en het achterlaten van een lege plek binnen ‘De Pyler’ die niet meer ingevuld zal zijn als al die andere schooljaren. Bedankt juf Jacky.

 

 

 

 

Geef een reactie