In Kerkrade hebben de organisaties MeanderGroep Zuid-Limburg, LEVANTOgroep, SGL, XONAR, Impuls, Radar, GGD Zuid Limburg, het Platform Maatschappelijke Ondersteuning Kerkrade en de gemeente Kerkrade de handen ineengeslagen. Want door krachten te bundelen en mogelijkheden beter op elkaar af te stemmen, kan men meer betekenen voor de mensen die zorg en hulp nodig hebben.

In het ‘Samen Leven Journaal’ lichten alle betrokken partijen in interviews en artikelen diverse ontwikkelingen en mogelijkheden van Samen Leven toe. Ook worden praktische tips en belangrijke contactadressen gegeven en is te lezen welke rol de inwoners van Kerkrade in deze ontwikkeling spelen.

De eerste editie van het Samen Leven Journaal is eind april 2016 verspreid in Kerkrade. Deze week is de vervolg editie verspreid: u vindt het Samen Leven Journaal in het hart van het huis-aan-huis weekblad 1Kerkrade.

Inwoners van Kerkrade die een NEE-NEE-sticker op hun brievenbus hebben, kunnen een exemplaar van 1Kerkrade ophalen aan de balie van het stadskantoor. Of bekijk nu het Samen Leven Journaal editie 20-07-2016 digitaal (PDF).

Ook in de toekomst zullen inwoners van Kerkrade middels nieuwe edities van het Samen Leven Journaal, flyers en bijeenkomsten in de wijk geïnformeerd worden over de meest recente ontwikkelingen binnen Samen Leven Kerkrade.

Lees meer over Samen Leven.

www.kerkrade.nl

Logo's partners 28 april 2016 (1)

 

Geef een reactie