Op het terrein van De Treffers in Groesbeek wint Roda JC Kerkrade de oefenwedstrijd tegen Fleetwood Town met 1-0 na een doelpunt van David Boysen in de 70e minuut.
Fleetwood Town creëert in de eerste minuut de eerst kans van wedstrijd met een afstandsschot van Grant. In de 10e minuut blokt Pond een mooi schot van Danny de Silva. Even later is het wederom De Silva die zijn volley vanaf rand zestien over ziet gaan. In de 21e minuut blokt Chris Kum een schot van de gevaarlijk opgekomen Grant. Na ruim een half uur spelen voorkomt Benjamin van Leer met een save een 1-0 achterstand na een inzet van Ball. Daryl Werker komt in het veld na een blessure van Roel Brouwers. McLaughlin lijkt met een kopbal van dichtbij te scoren maar de bal gaat net naast. Met een 0-0 stand gaan beide teams rusten.
In het begin van de tweede helft zijn er voor beide teams, in voorbereiding op de nationale competitie, kleine kansen. In de 70e minuut is het David Boysen die hard via onderkant lat de 0-1 binnen schiet. Mitchel Paulissen heeft een kans op 0-2 maar mist het doel. In het laatste kwartier van de wedstrijd houden beide teams elkaar in evenwicht en ontstaan er geen doelrijpe kansen meer.
www.rodajc.nl en Foto®Parkstad Actueel

Geef een reactie