Toen het Platform Gehandicaptenbeleid Kerkrade (PGK) in 2014 twintig jaar bestond, besloot de stichting financieel bij te dragen aan drie voorzieningen voor gehandicapten in de gemeente. In 2014 werd al een invalidetoilet geplaatst in de gerenoveerde speeltuin De Eech in Gracht. Nu heeft het vernieuwde Stadspark niet alleen een picknickset van de stichting gekregen, maar ook een spel: een zogeheten kogeldoolhof. Beide zijn afgelopen week onthuld.


Wethouder en locoburgemeester Tim Weijers heft samen met de leden
van het PGK het glas op een goede samenwerking.
Van de picknickset is één van de banken ingekort, zodat rolstoelen of scootmobielen makkelijk kunnen aanschuiven. Het kogeldoolhof is dusdanig geplaatst dat ook kinderen in een rolstoel het makkelijk kunnen spelen.

Verder lezen https://www.kerkrade.nl/nieuws_en_publicaties/nieuwsberichten/05.08.16__rolstoelvriendelijke_picknickset_in_stadspark/

Foto Gemeente Kerkrade

Geef een reactie