EIKENDERVELD NAAR HALVE FINALE HEERLENS KAMPIOENSCHAP.

 

 

 

Op het kunstgrasveld van Weltania speelden gisterenavond Eikenderveld en KCC`13 hun groepswedstrijd. Bij winst was Eikenderveld geplaatst voor de halve finales die aanstaande zondag op hun eigen complex plaats vinden.

Maar het was het team van KCC`13 die met een doel het veld op waren gestapt, ook zij wilden de overwinning. En zo ontspon zich  een leuke wedstrijd waarin KCC`13 de toon zette met een droom van een doelpunt werd het 0 – 1 voor de gasten. Dit was ook de ruststand.

Na de rust schakelde Eikenderveld een tandje hoger en trok vol ten aanval , wat resulteerde met de verdiende gelijkmaker  1- 1. Het bleef spannend , zou het een gelijkspel blijven en zou donderdag de beslissing vallen in de wedstrijd KCC`13 tegen NEC of ?   Maar het was uiteindelijk Eikenderveld dat de overwinning pakte en zich als nummer 1 in hun poule plaatste voor de halve finale.

Archief Foto Lucho Carreno

Geef een reactie