Komend weekend staan er maar liefst twee derby´s in Bocholtz op het programma. Afgelopen seizoen troffen Sportclub´25 1 en WDZ 1 zich al in competitieverband, toen wonnen beide ploegen de thuiswedstrijd. Komend seizoen zal Sportclub´25 1 in de 3de klasse A spelen en WDZ 1 in de 4de klasse B, toch komen beide ploegen elkaar dit seizoen tegen. De bekercompetitie zal beginnen met de wedstrijd Sportclub´25 1-WDZ 1. Op zaterdag 20 augustus om 18.00 uur zullen beide ploegen elkaar treffen op het sportcomplex van Sportclub´25. Een dag later staat er weer een derby op het programma. Namelijk de wedstrijd WDZ 2- Sportclub´25 2. Ook de 2de elftallen beginnen de strijd in de beker tegen de buren. Bij een derby hoort natuurlijk veel publiek, we hopen dan ook dat u op zaterdag 20 augustus en zondag 21 augustus toeschouwer bent van dit spektakelstuk, Ongeacht of u Sportclub´25 of WDZ supporter bent.

Foto Lucho Carreno

Geef een reactie