De scootmobieltocht van de SWOBS is iedere vierde dinsdagmiddag van de maand en vertrekt vanuit Op de Boor in Bocholtz. “Ik ben nu twee keer mee geweest”, vertelt dhr. Vervuurt enthousiast. “Het was fantastisch. Echt zo ontspannen, ik verheug me nu al op de volgende.”

Met stralende ogen vertelt dhr. Vervuurt over alle uitzichten die ze tijdens de scootmobieltocht hebben gezien. “Ik had nooit gedacht dat het zo rustgevend zou zijn. Angelica (de coördinator van d’r Durpswinkel) was bij ons thuis, eigenlijk voor mijn vrouw. Tijdens het gesprek bleek dat ik een scootmobiel kon lenen bij d’r Durpswinkel en mee kon gaan met de scootmobieltocht. Het geeft zo veel vrijheid, dat kan niemand zich voorstellen.”

Scootmobiel lenen bij d’r Durpswinkel

“Bij d’r Durpswinkel kan een scootmobiel geleend worden, voor een dag of dagdeel”, vertelt Manuel Janssen, vrijwilliger van d’r Durpswinkel. “Het enige wat daarvoor nodig is, is een pasje van Welzorg, waarmee de rijvaardigheid aangetoond kan worden. Wie nog geen pasje heeft, kan ook langskomen bij d’r Durpswinkel. We zorgen dan dat Welzorg een afspraak maakt om een rijvaardigheidstest te doen. Als de test goed gegaan is, kan bij d’r Durpswinkel in zowel Bocholtz als Simpelveld een scootmobiel geleend worden.”

Lees verder http://www.simpelveld.nl/actueel/nieuws_3359/item/ontspannen-scootmobieltocht-swobs_15802.html

Foto: d’r Durpswinkel

 

 

 

Geef een reactie