Kunstgrasveld VV Walram

Met o.a. een nauwkeurige controle met de meetlat van de hoogte van het doel, een druk- en een noppenproef van de kunstgrasmat en vele andere controles, heeft vrijdag 19 augustus onder het wakend oog van voorzitter John Pisters en penningmeester Irene Meijs de oplevering plaatsgevonden van het nieuwe kunstgrasveld. John en Irene hebben met vertegenwoordigers van de gemeente, de Antea Groep, Kybus, ISA Sport en de aannemer nauwkeurig alle opleverpunten doorgenomen.

Nog voor de oplevering van 08:30 uur hebben vanaf 07:00 uur in alle vroegte de uitvoerders de laatste werkzaamheden verricht. Zo is het tegelpad rondom het veld vanochtend nog helemaal in orde gemaakt. En de hele dag worden de gronden rondom het nieuwe veld nog geëgaliseerd; inzaaien gebeurt pas vanaf volgende week.

Door ISA Sport (een gecertificeerd keuringsbedrijf van kunstgrasvelden) tijdens de opleveringscontrole geconstateerde oneffenheden in de kunstgrasmat, zijn direct ter plekke door de aannemer hersteld. Dat allemaal heeft ertoe geleid dat het veld vanochtend het predikaat gebruiksklaar heeft gekregen. Weliswaar zijn er nog een aantal opleverpunten maar vanavond mogen trainer Wil Meurders met de spelersgroep van Walram 3 en Dames 1 de mat als eerste gaan gebruiken.

Naast enkele kleine puntjes, resteren eigenlijk nog maar twee grotere restwerkzaamheden. Zo worden voor komende dinsdagavond de schakelingen van de nieuwe kunstgrasveldverlichting aangesloten in het ballenhok. Pas begin september wordt nog een afvoer- en rioolaansluiting tussen A- en B-veld nabij het vernieuwde terras gerealiseerd.

Voor het onderhoud van de nieuwe kunstgrasmat zal de Antea Groep het veld voorlopig twee keer per week gaan vegen.

Degene die het eindresultaat wil aanschouwen kan vanavond vanaf 19:30 uur de eerste training op het nieuwe veld komen bezoeken. De officiële opening is vrijdag 29 september vanaf 16:00 uur met medewerking van DJ Wim Frijns. Walram 1 speelt dan een prominentenwedstrijd.

Tot slot voorzitter John Pisters: “Al met al mogen we terugzien op een snelle en geslaagde realisatie van het nieuwe kunstgrasveld. We mogen als vereniging heel blij zijn en een hele grote dankjewel aan de werklui, de gemeente maar ook aan alle vrijwilligers van de eigen club. Sinds de realisatie van het sportcomplex in 1969 is dit een hele grote stap voorwaarts ten behoeve van de voetbalsport in Valkenburg. Ik ben supertrots op deze club”.

www.vvwalram.nl

Foto’s  vvwalramcontrole2

 

Geef een reactie