Rkvv Voerendaal sterker dan sv Eikenderveld in doelpuntenfestijn: 4-2 .

 

SV Eikenderveld – Voerendaal ruststand 1- 2 eindstand 2-4 We begonnen goed aan de wedstrijd maar Voerendaal kwam na 7ste minuten op 0- 1 maar we bleven vechten dat werd beloond in de 15ste in de  minuut in de 1-1  maar Voerendaal werd sterker en kwam in de 25ste minuut op 1-2  dat was de ruststand.in de 2de kwamen we goed uit de start blokken paar mooie kansen maar Voerendaal maakt in de 65ste minuut  de 1-3 toen was ons verzet verbroken Voerendaal maakten nog 1-4  in de 74ste minuut  daarna kregen we nog enkele goede kansen dat leiden in de in de 85ste minuut tot 2-4 in de 89ste minuut sloeg de valm in de pan dat enkele spelers van Eikenderveld en Voerendaal op de vuist gingen floor de scheidsrechter af.

Tekst sv Eikenderveld

Voor de volledige wedstrijdreportage klik hier  http://luchocarreno.nl/2016/08/23/23-8-2016-bekerwedstrijd-sv-eikenderveld-rkvv-voerendaal/

Foto: Lucho Carreno

 

 

 

 

Geef een reactie