Roda JC Kerkrade heeft vanavond in het Koning Willem II Stadion met 0-0 gelijkgespeeld tegen Willem II. Bij Roda JC startte Simon Church, de spits welke werd overgenomen van MK Dons, in de basis. Gevaarlijk kon de Wales-international in zijn eerste optreden voor Roda JC niet worden.
De eerste mogelijkheid in de wedstrijd was voor de Tilburgers. Een vrije trap van Haye belandde echter ruimschoots naast het doel van Benjamin van Leer. Enkele minuten later was Rosheuvel gevaarlijk met een afstandsschot. Ook Martin Milec probeerde het met een afstandsschot, maar schoot een meter over het doel van Kostas Lamprou. Na 22 minuten spelen kreeg Willem II haar tweede mogelijkheid. Een combinatie tussen Falkenburg en Sol bracht laatstgenoemde in stelling, maar zijn inzet werd relatief eenvoudig gestopt door Van Leer. Tien minuten voor rust was Willem II dichtbij de openingstreffer. Een vrije trap van Haye werd door Falkenburg rakelings langs het Roda JC-doel gekopt. Vijf minuten later kreeg Van Peppen de mogelijkheid om van 20 meter uit te halen, maar zijn inzet ging hoog over het doel van Willem II.
Lees verder http://www.rodajc.nl/nieuwsbericht/27-08-2016/gelijkspel-roda-jc-kerkrade-in-tilburg
www.rodajc.nl

Geef een reactie