Gisteren deed de Wethouder Peter van Zutphen. De opening van “De Kopsalon” bij de Spiegeltent.

 

Zaterdag 27 augustus  deed  de Wethouder Peter van Zutphen. De opening van “De Kopsalon” bij de Spiegeltent. Met Els Huver en Liesbeth van Litsenburg als trekkers die een soort 60-er jaren kapsalon met bijpassende droogkap hebben opgezet in een mooi versierde bouwkeet. Je kunt daar persoonlijke verhalen van Heerlenaren met een vluchtelingenachtergrond beluisteren. Ook Tahira en Abdelharrim deden mee.

Verhalen met lief en leed zoals we die allemaal hebben. Tegenover de afschuwelijke scheldpartijen en haatzaaierij zoals die door sommigen te berde gebracht worden is het doorslaggevend te laten zien dat het gewoon mensen zijn……

“De Kopsalon” gaat later ook nog de verzorgingshuizen van Sevagram bezoeken!

opnening kapsaloon cultura nova 3

 

opnening kapsaloon cultura nova 2

Geef een reactie