Virtuoos is de komende drie seizoenen partner van Roda JC op het gebied van vitamines, mineralen en sportvoeding. Het innovatieve Nederlandse merk ontwikkelt en produceert hoge kwaliteit voedingssupplementen voor sporters.
Roda JC gaat de producten van Virtuoos inzetten om de selectie te voorzien van extra voedingsstoffen. De producten ondersteunen het immuunsysteem en dragen bij aan de fitheid en het herstelvermogen van de spelers zodat zij optimaal kunnen presenteren tijdens trainingen en wedstrijden.

Martijn Smeets, fysiotherapeut van Roda JC, over de samenwerking met Virtuoos: “De gesprekken met Virtuoos liepen al enige tijd en wij zijn dan ook zeer verheugd dat het uiteindelijk tot een samenwerking heeft geleid. De markt met betrekking tot dit soort producten is groot. Virtuoos slaagt er al jaren in om het overgrote deel van de Nederlandse topsport te voorzien van de hoogwaardige en zuivere voedingssupplementen. Door het gebruik van Virtuoos voorkomen wij tekorten en/ of overschotten (versterken immuunsysteem), gaan wij afbraak van spierweefsel tegen of stimuleren wij de spiergroei en versnellen wij het herstelproces bij onze spelers. Een driejarige samenwerking biedt ons de mogelijkheid om samen met Virtuoos nieuwe – en innovatie producten te ontwikkelen en deze nog beter af te stemmen op onze selectie”.

Jelmer Jeen Haanstra van Virtuoos: “Wij zijn blij dat we vanaf heden gaan samenwerken met Roda JC. Onze @SPORT-lijn is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende sportartsen, sportvoedingsdeskundigen, trainers/ coaches en sporters. Juist door deze co-creatie kan Virtuoos zich sterk onderscheiden. Het resultaat is de gróótste dopingvrije sportsupplementen-lijn ter wereld die perfect aansluit bij de continu veranderende behoeften van (top)sporters.”

Voor meer informatie: www.virtuoos.com

Geef een reactie