Profvoetballer Mo El Berkani bij EHC/Heuts

 

Mo El Berkani is een voormalige profvoetballer die ook op het eerste team van EHC/Heuts heeft gevoetbald. De bevlogen aanvaller is gestart met een KNVB opleiding tot trainer en zal in deze periode praktische ervaring op gaan doen bij onze O19. De technische staf van EHC/Heuts O19 is verheugd met de hulp van Mo. Als voetballer stond El Berkani bekend om zijn verfijnde techniek, spelinzicht en goede relatie met zijn medespelers. Deze kwaliteiten zullen zeker van pas komen in zijn trainerscarriere.

We wensen Mo veel succes met zijn opleiding. En hopen dat EHC/Heuts O19 een goede leerschool voor hem zal zijn. Natuurlijk hoopt ook de jeugdopleiding van EHC/Heuts baat te hebben van de grote voetbalervaring die Mo El Berkani mee brengt.

www.ehc-hoensbroek.nl

Geef een reactie