SV Eikenderveld – KCC’13   (5-0)  7-0

Eikenderveld begon voortvarend aan de wedstrijd Eikenderveld zetten KCC meeteen onder druk Eikenderveld kreeg in de eerste 10min.  3 opgelegde kansen die helaas om zeep werden geholpen KCC kwam daar maar met moeite onderuit KCC kon daar maar met een kleine kans tegenover zetten na 20min.kwam dan Eikenderveld op een verdiende 1-0 voorsprong  Eikenderveld bleef KCC flink onderdruk zetten KCC kwam er maar mondjes maat onderuit met een 2 kleine kansjes Eikenderveld liep dan ook verdiend uit naar 2-0 niet veel later viel ook de 3-0 voor de rust liep Eikenderveld uit naar 4-0 en ook naar de 5-0.in de 2de helft zag je aan KCC dat ze er niet meer ingeloofde  de wedstrijd kabelde rustig  verder het was warm maar toch kreeg Eikenderveld een paar mooie kansen wat niet leiden naar doelpunten maar in laatste   20 minuten rechte Eikenderveld nog eens de rug en scoorde ze nog 2 keer  waardoor Eikenderveld verdiend met 7-0  wist te winnen van een zwak KCC’13 dat vorige week nog met 6-1 van SV Brussum wist te winnen.