Een mooie warme nazomerzondag. Het is net geen derby , BSV Limburgia – UOW ’02

11-9-2016-bsv-limburgia-uow02

BSV Limburgia – UOW ’02  0-3

Een mooie warme nazomerzondag. Het is net geen derby , maar het was slechts een kwartiertje rijden  van Waubach naar Sportpark Houserveld te Brunssum om naar een mooi affiche BSV Limburigia tegen nieuwkomer UOW ’02 te gaan kijken.

Om half 3 floot scheidsrechter Stevens voor de aftrap. UOW ’02 oogde in het begin wat onzeker en BSV Limburger probeerde heel snel met de lange bal de spitsen aan het werk te zetten . Echter zonder resultaat.  Na een 20 minuten kreeg UOW ’02 wat meer vat op de  wedstrijd en probeerde al combinerend voor het doel van de BSV LImburgia doelman te komen. Hetgeen in de 39e minuut resulteerde in een UOW ’02 doelpunt. Ronald Geuskens speelde Stijn van Rhenen in de diepte aan en die liet met een hard schot in het dak van het doel  keeper Randy van Haren kansloos.  0-1, dat was  tevens de ruststand.

Na rust zoals te verwachten een offensief van BSV Limburgia. Zij moesten wel . Zij bleven echter ook volharden in het hanteren  van de lange bal en die waren vrijwel allemaal een prooi voor de UOW ’02 defensie en in het bijzonder centrumverdediger Dennis Scholly. Grote kansen leverde dat dus niet op. Die kreeg UOW  ’02. De snelle spitsen lieten de BSV Limburgia verdedigers regelmatig de hielen zien en uit één van die mogelijkheden scoorde MitchVandegard op aangeven van Stijn van Rhenen de 0-2, Het was uiteindelijk wederom Stijn van Rhenen, die op aangeven van ook weer Ronald Geuskens de 0-3 eindstand binnenschoot.

Na dik 90 minuten floot de goed leidende, alhoewel hij een beetje gemakkelijk strooide met gele kaarten,  scheidsrechter Stevens voor het eindsignaal. Een verdiende overwinning voor UOW ’02, dat de volle winst uit 2 wedstrijden haalde en dat is heel lekker voor een debutant in de 2e klasse G.

Komend  weekend, 18 september, neemt  BSV Limburgia het weer thuis op tegen  GSV ‘28 en speelt UOW ’02 thuis op Park ter Waerden tegen die andere debutant FC Hoensbroek.

Klik hier voor de volledige reportage http://luchocarreno.nl/2016/09/11/11-09-2016-2e-kl-g-bsv-limburgia-uow-02/

Foto Lucho Carreno

 

Geef een reactie