Vandaag hebben wij als gast Math Crombach jr. van de firma HJ Crombach Isolaties BV  Imstenraderweg 27 6422 PM Heerlen ( de Beitel )

Math is geboren op 21 maart 1986 en woont samen met zijn vriendin Rowena in het leuke plaatsje Colmont bij Ubachsberg. Samen hebben zij 2 zoontjes , Lennon van 1,5 jaar en Lewis van ½ jaar.

Na zijn schoolopleidingen is Math gestart in het bedrijf en heeft voornamelijk de praktische kant leren kennen van zijn huidge bedrijf. Hij heeft vanaf de werkvloer tot aan offreren / calculeren zijn werkervaring opgebouwd wat hem op dit moment nog wel eens goed van pas komt. Na een uitstapje van 1,5 jaar in een andere bedrijf heeft hij op een gegeven moment zijn terugkeer in het bedrijf gemaakt. Bij zijn terugkeer heeft Math om te beginnen een half jaar projectmanagement uitgevoerd in Quatar, een geweldige ervaring. Om vervolgens in de voetsporen van zijn vader te treden.

Kun je iets vertellen over HJ Crombach Isolaties BV . dsc_6541-kopie

Mijn opa is in 1959 gestart met ons bedrijf , daarna heeft mijn vader het bedrijf voortgezet en uitgebreid, nu run ik het met mijn vader in een adviserende rol. Ik ben veel met mijn pa onderweg en we maken samen veel mee, het zijn vooral de mooie momenten die blijven hangen. Daarnaast geniet ik ook als ik zie hoeveel plezier hij heeft aan onze kinderen  , ja ik durf gerust te stellen dat wij een sterke band hebben.

Dan ons bedrijf , de naam zegt het al wij zijn isolatie bedrijf , zowel bij renovatie als ook nieuwbouw. Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit Utiliteitsbouw maar ook bij industriële projecten staan wij ons mannetje. Onze activiteiten bestaan uit alle voorkomende technische isolatie, brandwerende voorzieningen, plaatwerk en dakwerkzaamheden alles natuurlijk inclusief de montage. Ons team bestaat uit 25 -30 man.
dsc_6543-kopie

Recent zijn wij verhuisd naar het nieuwe pand gelegen op het industrieterrein de Beitel ,  Imstenraderweg 27 6422 PM Heerlen. We zijn vertrokken van ons pand dat al die tijd in Ubachsberg heeft gelegen, tegen de woonkern aan. De huidige locatie biedt enorm veel voordelen , we hebben de wekplaats kunnen uitbreiden en professionaliseren , het biedt mogelijkheden voor verdere ontwikkelingen en dat allemaal onder een dak!

Wat opvalt is met welke gedrevenheid Math , ondanks zijn relatieve jonge leeftijd over zijn werk praat , hij ziet zijn werk dan ook als hobby zoveel plezier heeft hij hierin. En hij spreekt naast het feit hoe trots hij is op zijn vader over het team waarmee hij samenwerkt , net een voetbalelftal  een echt team.

Of zijn gezegdes :

Onderneming = ook risico`s durven nemen en hoe mooi het dan is als het lukt.

Of

Ondernemen = doorzetten , energie erin steken en resultaten nastreven.

Zijn bescheidenheid over het bedrijf, aangevend liever niet op de voorgrond te willen treden. Maar vooral een mooi stukje werk te kunnen laten zien. Hij ziet het soms wel eens als een pioniers leven,  keuzes maken en acties ondernemen terwijl je pas later erachter hoopt te komen of het wel de juiste keuze is geweest, dat maakt het natuurlijk leuk.

Sportief gerelateerd geldt voor mij maar een ding en dat is winnen!

Ik wil blijven genieten van het bedrijf, ik vind het veel te leuk om te stoppen ‘’ik ben net begonnen’’.

Jullie bedrijf is hoofdsponsor van RKSVB , met een speciale reden ?  voor-de-website-dsc_6529-kopie

Meerdere ,  mijn vader heeft bijna zijn hele leven bij RKSVB gevoetbald , hij was een echte centrumspits , en ons bedrijf komt uit Ubachsberg. Daarnaast willen wij de vereniging steunen en een bijdrage geven aan het verenigingsleven. En natuurlijk, daarnaast is het ook goed voor onze naamsbekendheid.

 

Dus het feit dat jij ook een aardig balletje kon trappen heb je net als het zakelijke van je vader, hebben jullie dezelfde genen?

Dat moet haast wel , dat kan geen toeval zijn . Alleen heeft mijn vader maar bij een vereniging gespeeld RKSVB en ik bij meerdere , dat is wel een verschil. Ik zocht naar uitdagingen.

Bij welke verenigingen ben jij actief geweest ?

17 jaar bij RKSVB , waar ik op mijn 16e debuteerde op het eerste.

1 jaar  bij RKSV Heerlen waar mijn trainer Harrie Thoma was.

2 jaar bij SV Simpelveld  met als trainer Math Schaepkens.

2 jaar  RKSVB Emile Eleveld was toen mijn trainer.

5-6 jaar bij Zwart Wit in Eys eerst met Rene Kupper als trainer en de langste tijd Tayeb Labyed.

En nu speel ik op het derde van RKSVB.

Aan welke trainers bewaar jij de beste herinneringen ?

Er zijn er twee Emile Eleveld bij RKSVB en aan Tayeb Labyed waarmee ik tot op de dag van vandaag nog steeds een goede band heb. Met de andere trainers heb trouwens ook fijn samengewerkt maar met deze twee had ik wel een fijne klik.

16-september-dhr-crombach-jr-dsc_6552

Dan de vragen van :

 1. Karakter ?

Eigenwijs , gedrevenheid doorzetter, levensgenieter en liefhebber zowel op mijn werk als bij mijn hobby`s.

 1. Levensmotto ?

Na enige momenten van denken : daar heb ik nooit bij stil gestaan.

 1. Bewondering voor ?

Mijn ouders en zusters en mijn gezin , vriendin en de beide jongens.

 1. Spijt van ?

Dat ik nooit een wereldreis gemaakt heb.

 1. Angst voor ?

Om een direct familielid te verliezen. Ik heb een hele hechte band met mijn moeder en ik moet er niet aan denken dat er iemand van hun iets overkomt.

 1. Hobby`s?

Voetbal , motor rijden , contact sport en met mijn gezin de deur uit lekker stappen met Rowena en ons kroost.

 1. Ambities ?

Perfectioneren waar ik mee bezig ben , de huidige activiteiten.

 1. Ultieme doelstelling ?

Zo lang mogelijk onder goede conditie actief bezig zijn met  mijn werk  –  gezin  – hobbys.

 1. Slechte eigenschap ?

Ik kan niet opgeven . Opgeven staat niet in mijn woordenboek . Ik kan heel moeilijk nee zeggen en ik geniet soms iets teveel van mijn vrije tijd.

 

 1. Ik krijg inspiratie van

Van goede voorbeelden!  In het werk maar ook sportief.

 1. Boek of film ?

Geen van beiden.

 1. Etentje of avondje stappen ?

Allebei,  eerst etentje dan avondje stappen of om het weekend liefst een van de twee.

 1. Bier , water of wijn ?

Bier

 1. Je grootste voorbeeld is ?

Mijn vader

 Wat zou je absoluut nog eens willen doen ?

Wat ik eerder al aangaf een wereldreis maken.

 1. Beschuitje eten met ?

Met mijn vriendin Rowena , daar heb ik enorme bewondering voor, zij heeft haar vertrouwde omgeving Blerick verlaten en daar alles achtergelaten om samen te zijn met mij. Daar heb ik bewondering voor.  En als goede 2e en 3e  Katja of Sylvie.

We nemen afscheid van een jonge man  die met beide voeten midden in het leven staat , iemand met een heel duidelijke visie , die weet wat hij wil maar ook het genieten in het leven  niet vergeet.

Foto’s  Lucho Carreno

 

 

Geef een reactie