Zondag 18 september . Eindelijk het is zover! Fietsen voor Alpe d’Hukids

 

 

In Kerkrade deden zondag 18 september 146 kinderen mee aan de allereerste editie van Alpe d´HuKids. In totaal is er ruim 37.000 euro opgehaald. Ook 9 kanjers van SOVSO de Pyler fietsten en liepen mee. Samen met de overige leerlingen van de Pyler hebben zij ruim 1500 euro bij elkaar gehaald.

Dat zij zeer enthousiast waren bleek wel uit het feit dat de eerste deelnemers al voor 9.30 aanwezig waren, terwijl  de start om 11.00 gepland stond.

Nadat de kinderen allemaal waren voorzien van een alpe d’HuKids shirt en een stempelkaart werden ze op de foto gezet en kon het richting start gaan.

De Pyler was de enige school die had ingeschreven en mocht daarom in de eerste lichting starten. Als eerste kwam Noortje met haar vader en broertje ( Noortje heeft een hersentumor ) en daarachter de kanjers van de Pyler. Toch wel een emotioneel moment als ze zo met een lach van oor tot oor langs je fietsen/rennen……. Allemaal hebben ze laten zien dat OPGEVEN GEEN OPTIE is!!!!!

Foto’s Lucho Carreno

Klik hier voor de volledige reportage  http://luchocarreno.nl/2016/09/18/zondag-18-september-eindelijk-het-is-zover-fietsen-voor-alpe-dhukids/

image00047

Geef een reactie