Hoofdmenu

JEUGDTEAMS RODA JC KERKRADE VERRICHTTEN MAATSCHAPPELIJKE ACTIVITEIT TIJDENS OUDERENACTIE.

Tijdens de wedstrijd Roda JC – SC Heerenveen op 17 september 2016 vond een speciale ouderenactie plaats.

Ouderen boven de 65 jaar waren deze wedstrijd welkom tegen een speciaal tarief van €10,- op de Midden in de Maatschappij Tribune. Spelers van de jeugdteams B1 en B2 van de Roda JC Voetbalacademie hebben senioren naar hun plekken begeleid.

Om het maatschappelijk bewustzijn te creëren bij de profvoetballers van de toekomst, is het programma Roda JC On Tour gestart. Alle jeugdteams met 170 jeugdspelers van Roda JC Kerkrade nemen ieder seizoen vier keer deel aan allerlei soorten sportieve en maatschappelijke activiteiten. Denk hierbij aan het meehelpen op een sportdag voor mensen met een beperking, het bezoeken van de kinderafdeling van Zuyderland, wandelen met cliënten van een ouderenzorginstelling en zoals op 17 september 2016 het begeleiden van ouderen in het Parkstad Limburg Stadion bij de wedstrijd Roda JC – SC Heerenveen.

www.rodajc.nl en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno